Επιστολή Συλλόγου 2017/2018

Δημοσιεύτηκε στις 03/01/2018

Επιστολή Συλλόγου 2017/2018

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΑΣ «Η ΓΚΟΥΡΑ»

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας – Αγαπητές συγχωριανές και συγχωριανοί – Αγαπητές φίλες και φίλοι

Ο Σύλλογός μας εύχεται σ΄ όλους σας και στην καθεμία και στον καθένα σας ξεχωριστά

«Χαρούμενα Χριστούγεννα»
&
ο Καινούργιος Χρόνος να φέρει σε όλους και όλες σας
Υγεία, προσωπική και οικογενειακή Χαρά,
Ειρήνη σ΄ όλο τον Κόσμο και Προοπτική στη Χώρα μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση και φέτος να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας μαζί με το κόψιμο της πίτας θα γίνει την 4η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή μεσημέρι και ώρα 13:30, στον τόσο φιλόξενο και ωραίο χώρο «POLITIA TENNIS CLUB» (Αριστοτέλους 18, Πολιτεία Κηφισιά) του συγχωριανού και φίλου Κώστα Δροσόπουλου, που για μια ακόμη φορά και από καρδιάς και με την μεγάλη απλοχεριά του προσφέρεται για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας αυτής. Τον ευχαριστούμε και με την επιστολή μας αυτή θερμά.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους,
μαζί με τις φίλες και τους φίλους σας,
στην εκδήλωση αυτή του Συλλόγου μας!

Σημειώνουμε ότι ο χαρακτήρας της επιστολής μας αυτής ως ευχητήριας δεν μας επιτρέπει να προβούμε σε προγραμματικές δηλώσεις. Είθισται όμως να προβαίνουμε σε μιαν στοιχειώδη ενημέρωση για τα πεπραγμένα του περασμένου Χρόνου και σε μια σχετική αναφορά κατά την ημέρα της εκδήλωσης.

  • Καταρχήν, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα το όραμα και η προσπάθεια του Συλλόγου να ανοίξει το μαγαζί της Πλατείας του Χωριού.
    Ύστερα από την μεγάλη προσφορά του Θοδωρή Τούντα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, βρέθηκε η ενδιαφερόμενη για την λειτουργία του μαγαζιού, με την οποία ο Σύλλογος βρίσκεται στις σχετικές θετικές διαπραγματεύσεις. Εκτιμάται –εκτός απροόπτου- ότι από το Πάσχα θα λειτουργεί το μαγαζί της Πλατείας.
  • Ο Σύλλογός μας συνέβαλε οικονομικά στην ανακατασκευή και ανακαίνιση του γηπέδου 5 χ 5, αλλά και στο «μεγάλο έργο» στο Παλιογιόφυρο «Λουτρό και Πάρκο Ηρακλή», που με προσωπική δουλειά, όραμα, μεράκι και ευαισθησία στο περιβάλλον ο ακούραστος Πρόεδρος του Χωριού μας, Κώστας Παύλου, ολοκλήρωσε, με αποτέλεσμα στις 12 του περασμένου Αυγούστου να γίνουν τα εγκαίνια με γιορταστική εκδήλωση (με πλούσιο μπουφέ – μουσική – χορό), στην οποία έδωσε το παρών ολόκληρη η Τοπική Αυτοδιοίκηση των Νομών Φωκίδας και Φθιώτιδας, ο Βουλευτής Φωκίδας, οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων της Περιοχής και παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.
    Η αυξανόμενη επισκεψιμότητα του Πάρκου αυτού προβάλλει σε πολλά επίπεδα το Χωριό μας.
  • Η οργανωτική και οικονομική συμβολή του Συλλόγου μας στο καθιερωμένο Πανηγύρι της Παναγιάς στο Χωριό απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και το γλέντι έφθασε μέχρι τα ξημερώματα.
  • Η καθιερωμένη γιορτή της Φασολάδας στις 13 του περασμένου Αυγούστου, στο Βελούχι, έγινε με επιτυχία και με τη συμμετοχή όλων των συγχωριανών και πολλών φίλων, αλλά και με την ευγενή προσφορά του Δήμου Δελφών.
  • Επιτρέψτε μας να μην παραλείψουμε να επισημάνουμε την παρουσία του Συλλόγου μας στα τεκταινόμενα του Χωριού μας και ολόκληρης της Περιοχής (: γιορτή του Αγίου Πνεύματος – αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου – συνεργασία για τα πολιτιστικά θέματα με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης Περιοχής και τις Τοπικές Αρχές).
  • Επίσης, ας μας επιτραπεί να υπενθυμίσουμε το μήνυμα της περσινής μας επιστολής, δηλαδή την προσπάθεια για καταγραφή όλων των απανταχού της Γης εχόντων άμεσες ή έμμεσες ρίζες από το Χωριό μας. Στο μήνυμά μας αυτό ελάχιστοι έχουν μέχρι στιγμής ανταποκριθεί και γι΄αυτό παρακαλούμε όλες και όλους σας να καταγράψουν και να μας παραδώσουν στην εκδήλωση της 4ης Φεβρουαρίου 2018 τα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, επαγγέλματα – διευθύνσεις, φαξ, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) των παιδιών τους και των συγγενών τους. Ο Σύλλογός μας –όπως έχει τονιστεί και είναι ευνόητο- δίνει μεγάλη σημασία στην καταγραφή αυτή.

Τέλος, ενόψει της διοργάνωσης της εκδήλωσης αυτής του Συλλόγου μας, παρακαλούμε να έχουμε έγκαιρα τα στοιχεία των παιδιών του Χωριού μας, που πέτυχαν στις τελευταίες Πανελλήνιες Εξετάσεις την είσοδό τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, για να περιληφθούν στην βράβευση του “αιέν αριστεύειν” του Συλλόγου μας.

Για λόγους καλύτερης οργάνωσης του χώρου της εκδήλωσης και για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αναστάτωσης και αλλαγής θέσεων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρακαλούμε μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2018 να μας ενημερώσετε οπωσδήποτε για την συμμετοχή σας.

Θερμές Ευχές σ΄ όλους σας!
Σας περιμένουμε, εσάς και τους φίλους σας,
στην Εκδήλωση/Συνάντηση της 4ης Φεβρουαρίου 2018
και θα πούμε περισσότερα εκεί από κοντά!

Αθήνα, 28.12.2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1. Σκούρας Θεμιστοκλής, Πρόεδρος
e-mail : skourasth@ath.forthnet.gr
κινητό : 6975 900524

2. Μπάτση Ζωή, Αντιπρόεδρος
e-mail : zoebatsi@gmail.com
κινητό : 6977 986403

3. Μπαρμπούτη Γεωργία, Γραμματέας
e-mail : barboutig@gmail.com
κινητό : 6972 084937

4. Αργυροπούλου Σοφία, Ταμίας
e-mail : sargi@gregorys.gr
κινητό : 6951 811406

5. Αργυρόπουλος Γιάννης, Μέλος
e-mail : Yiannisargyro@gmail.com
κινητό : 6945 932884

6. Τσιάκα Ελένη, Μέλος
e-mail : tsiakae@gmail.com
κινητό : 6981 243999

7. Τζιβάνη Φραντζέσκα, Μέλος
e-mail : franceska1207@yahoo.com
κινητό : 6977 242000