Εκδηλώσεις Καλοκαιριού 2012

Δημοσιεύτηκε στις 05/04/2012

Εκδηλώσεις Καλοκαιριού 2012

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Ο σύλλογος μας έχοντας πρωταρχικό του μέλημα την διατήρηση των εθίμων  αλλά και το αντάμωμα μας, όσο γίνεται συχνότερα, για φέτος το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις ακόλουθες εκδηλώσεις:

 

 

 

 

  • Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Θα γίνει θεία λειτουργία με αρτοκλασία στον ξωκλήσι του Αγίου Πνεύματος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει φαγητό, προσφορά του συλλόγου μας.

 

  • Εκδήλωση φασολάδας, Κυριακή 12Αυγούσου 2012

Όπως κάθε χρόνο στο καταπράσινο Βελούχι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει φτιάξει ο σύλλογός μας, θα ανταμώσουμε όλοι να ετοιμάσουμε και να απολαύσουμε την παραδοσιακή φασολάδα.

 

  • Πανηγύρι, Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου, στην πλατεία του χωριού διοργανώνουμε παραδοσιακό πανηγύρι με ζωντανή  ορχήστρα προσφορά του συλλόγου για χορό και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

 

  • Αρχιαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ του συλλόγου μας

Τον Αύγουστο λήγει η θητεία του ΔΣ του συλλόγου μας και θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε, ώστε να βοηθήσετε στην ανανέωση του συλλόγου και με νέο αίμα, φρέσκες ιδέες και εθελοντική δουλειά  να διατηρήσουμε ζωντανό το χωριό, τις ρίζες και τις παραδόσεις μας.